Susret dječjih zborova 2016.

Kako je već to redovito običaj svake godine, uršulinke u Varaždinu organiziraju susret dječjih zborova sa župa gdje rade i djeluju. Tako je danas 5. 3. 2016. bio susret dječjih zborova iz Zagreba, a domaćini su bili Školski dječji zbor Katoličke OŠ Svete Uršule. Nastupili su zborovi:

Opširnije...

Susret djece i odraslih 2015. g.

Susret dječjih zborova naših župa i ove je godine bio 7. ožujka 2015. Došli su u pratnji svojih voditeljica i roditelja iz Dugava, Gračana, Sv. Petra-Zg, Utrina-ZapruÄ‘a te iz Katoličke osnovne škole Svete Uršule (1. razr.). Susret je vodila i osmislila s. Cecilija Kolarić. Nakon misnog slavlja bila je pauza za ručak, nakon čega su slijedili nastupi zborova. Svaki je zbor po svom izboru otpjevao 2-3 pjesme, a djeca iz Katoličke škole su nam kratko sa svojim učiteljicama Željkom i Sandrom predstavila što su sve već naučili u ovih stotinjak dana škole.

Opširnije...

Budite povezani vezom ljubavi-susret djece i odraslih II.

Kako je bilo i predviÄ‘eno, u subotu 12. 10. 2013. g. na susret djece i roditelja došli su dječji zborovi iz: Zg-Gračani; Vž-Banfica; Kneginec i Slavonski Brod. Sve puno dječjih glavica, raspjevanih glasića, dlanova ruke, jer tema nam bijaše: BUDITE POVEZANI VEZOM LJUBAVI...

Opširnije...

Budite povezani vezom ljubavi-susret djece i odraslih I.

Kako je bilo i predviÄ‘eno, u subotu 05. 10. 2013. g. na susret djece i roditelja došli su dječji zborovi iz: Zg-Dugave; Zg-Travno; Zg-Utrina-ZapruÄ‘e-SredišÄ‡e; Sračinec i Vž-Biškupec. SVe puno dječjih glavica, raspjevanih glasića, dlanova ruke, jer tema nam bijaše: BUDITE POVEZANI VEZOM LJUBAVI...

Opširnije...

I ove godine susret djece i roditelja

Draga djeco, dragi roditelji, drage vjeroučiteljice!

I ove godine pozivamo vas na susret dječjih zborova i roditelja i to u dva termina: 05. 10. i 12. 10. 2013. Vaše će vas voditeljice o svemu obavijestiti... radujemo se vašem dolasku... Budite kreativni i pripremite DLAN RUKE na kojem će jasno biti vidljivo odakle ste i tko se...

Ovdje ćete naći i sve potrebne note za misu!

Opširnije...

Kako bijaše na susretu djece i roditelja u Varaždinu?

»SUSRET za djecu i roditelje naših župa 2012.g.«
»IZVEZI NA PUÄŒINU…« (Lk 5,4)

na webu Rimske unije

Draga djeco, drage voditeljice zborova i dragi roditelji... Hvala vam! Bilo nam je predivno družiti se s vama... a bilo nas je preko 260 i to zahvaljujući:

Opširnije...

SUSRET DJECE, MLADIH I ODRASLIH ožujak 2012. g.

Tema: IVAN PAVAO II.
Subota, 10. 03. 2012.

Već četvrte godine za redom, održava se ovakav susret naše djece, mladih i odraslih iz župa gdje živimo i djelujemo. Ove godine tema susreta je bila:
Bl. papa Ivan Pavao II. – »Ne vjerujte onima koji vam obećavaju lagana rješenja.
Bez žrtve se ne može sagraditi ništa veliko. Samo Isus ima pravi odgovor na vaša očekivanja.«
(Solin, 1998.)

Opširnije...

Susret djece, mladih i odraslih 2011. g.

Tema SAMUELOV POZIV i bl. Chiara Luce Badano

Susret je bio  26. 3. 2011. u našem duhovnom centru… Bilo nas je oko 200!
Glazbeni dio, u kojem su nastupili zborovi djece i mladih iz Zagreba i Varaždina, mogao bi se sastaviti u jednu predivnu 'glazbenu katehezu' o našem Isusu - Bogu i čovjeku koji je tako divan u nama i oko nas…

Opširnije...

Susret djece, mladih i odraslih 2010. g.

Tema: sv. Damjan (Damiaan) de Veuster

Susret je bio 06. 02. 2010. g. i bili su: Dječji zborovi »Sv. AnÄ‘ela Merici« iz Gračana-Zagreb; iz crkve »SV. IVAN EVANĐELIST« Novi Zagreb; »Sv. Nikola« iz Varaždina… susret, upoznavanje, druženje, rad po dobnim skupinama na temu SV. DAMJAN (DAMIAAN) DE VEUSTER...  Bilo nas je oko 130!

Opširnije...

Susret djece 2009. g.

Tema susreta: ISUSOVA MOMÄŒAD (Petar, Pavao, Matej i Ivan)

Duhovni centar "Dom sv. AnÄ‘ele" uršulinskog samostana u Varaždinu priredio je korizmeni susret dječjih zborova u subotu 21. ožujka. Sudjelovali su članovi dječjeg zbora glazbene igraonice "Stella" varaždinskog samostana, dječjeg zbora župe sv. Nikole biskupa iz Varaždina, zbora crkve sv. Ivana ev. iz Novog Zagreba i dječjeg zbora "Sv. AnÄ‘ela" iz zagrebačkih Gračana. Sve okupljene pozdravile su provincijalna glavarica s. Cecilija Kolarić, samostanska glavarica s. Elvira Krišto i voditeljica Doma sv. AnÄ‘ele s. Damjana Barbarić.

Opširnije...