Susret za djecu 5. razreda OŠ 2015. g.

Jednodnevni susret za djecu 5. razreda osnovne škole bio je 31. 01. 2015. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Odazvalo se 13 petaša iz Martijanca, Sračinca, i I. OŠ Varaždin preko svojih vjeroučiteljica i vjeroučitelja. Susret je vodila s. Damjana uz veliku pomoć s. Cecilije.

Opširnije...

Susret za djecu iz Miholca

U Varaždin je 25. 10. 2014. došao vlč. Kruno Detić s djecom iz Miholca. Posjetili su varaždinske crkve, a u našem Duhovnom centru su se zadržali na susreti na kojem su imali katehezu, pjevanje, igru Pilgrimpoly, skečeve o otajstvima krunice i susret smo završili molitvom u kapeli. Katehezu i cijeli susret vodile su s. Cecilija i s. Damjana na temu 'Izgubljen na hodočašću - nađen u hramu.'

Opširnije...

Zlatna harfa u Sračincu

Župa sv. Mihaela ark. u Sračincu bila je u subotu 10. svibnja domaćin festivala Zlatna harfa za Varaždinsku biskupiju. Na Festivalu, održanom pod geslom "Moliti s Marijom!", okupilo se oko 400 djece iz 11 dječjih zborova iz svih krajeva biskupije. Program festivala organizirali su Ured za crkvenu glazbu Varaždinske biskupije i župa Sračinec.

Opširnije...

Susret za 8. razred OŠ

Jednodnevni susret za 8. razred osnovne škole bio je 22. 03. 2014. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Odazvalo se oko 47 osmaša  iz Koprivničkog Ivanca, Kotoribe, Rasinje, Petrijanca, Martijanca, Vidovca te III. i V. OŠ Vž preko svojih vjeroučiteljica i vjeroučitelja. Susret je vodila s. Damjana uz veliku pomoć s. Suzane te vjeroučiteljica Dubravke, Adrijane i Mirele.

Opširnije...

Vikend s Bogom 2014. g.

Ove godine 'Vikend s Bogom' 14. i 15. 03. privukao je 10 osoba iz Varaždina, Reke, Legrade i Ivanca. Biti 24h na drugačiji način nego je to uobičajeno, svakako je jedno nezamjenjivo iskustvo. Pjevanje, molitva, kateheza, ispovijed, kreativne radionice, upoznavanje s bl. Chiarom Luce Badano, molitva sa sestrama u kapeli... Dragi mladi prijatelji, posebno ste izabrani i ljubljeni! Hvala vam što ste se odazvali i darovali 24h Bogu!

Opširnije...

Duhovna obnova za sedmaše iz Ozlja

Duhovna obnova za sedmaše iz Ozlja bila je 07. do 09. ožujka, a vodila ju je s. Ljiljana. Bilo je tridesetak sedmaša.

Opširnije...

Susret za djecu 7. razreda OŠ

Jednodnevni susret za djecu 7. razreda osnovne škole bio je 08. 03. 2014. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Odazvalo se oko 40 sedmaša te desetak iz ostalih razreda iz Virja, Koprivničkog Ivanca, Sračinca, Lepoglave, Petrijanca i IV. OŠ Vž preko svojih vjeroučiteljica i vjeroučitelja. Susret je vodila s. Damjana uz veliku pomoć s. Suzane te vjeroučiteljice Adrijane i animatora Anite i Petra.

Opširnije...

Susret za djecu 6. razreda OŠ

Jednodnevni susret za djecu 6. razreda osnovne škole bio je 01. 03. 2014. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Odazvalo se 15 šestaša iz Martijanca, Sračinca, Vidovca i Varaždina preko svojih vjeroučiteljica. Susret je vodila s. Damjana uz veliku pomoć s. Suzane i Dubravke Č., vjeroučiteljice iz Martijanca.

Opširnije...

Susret za djecu 5. razreda OŠ

Jednodnevni susret za djecu 5. razreda osnovne škole bio je 15. 02. 2014. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu. Odazvalo se 33 petaša iz Martijanca, Sračinca, , Biškupca i Nedelišća preko svojih vjeroučiteljica. Susret je vodila s. Damjana uz veliku pomoć s. Suzane i Dubravke Č., vjeroučiteljice iz Martijanca

Opširnije...

Susret za djecu 1. - 4. razreda OŠ

Jednodnevni susret za djecu 4. razreda osnovne škole bio je 09. 02. 2014. u Duhovnom centru 'Dom sv. Anđele' u Varaždinu.Osim četvrtaša, bili su pozvani i svi bivši vrtićanci, djeca koja su kroz protekle 3 godine bili u vrtiću 'Sv. Uršula'. Odazvalo se 17 'bivših vrtićanaca', te četvrtaši iz Martijanca, Sračinca, Svibovca, Biškupca i V. OŠ preko svojih vjeroučiteljica. Susret je vodila s. Damjana uz pomoć s. Suzane, Dubravke Č., Melite B. i Barbare.

Opširnije...