Budite povezani vezom ljubavi-susret djece i odraslih I.

Kako je bilo i predviđeno, u subotu 05. 10. 2013. g. na susret djece i roditelja došli su dječji zborovi iz: Zg-Dugave; Zg-Travno; Zg-Utrina-Zapruđe-Središće; Sračinec i Vž-Biškupec. SVe puno dječjih glavica, raspjevanih glasića, dlanova ruke, jer tema nam bijaše: BUDITE POVEZANI VEZOM LJUBAVI...

Nakon misnog slavlja u Uršulinskoj crkvi koju je predvodio preč- Franjo Biškup, gdje smo pjevali sve pjesme o sv. Anđeli, i okrijepljeni sendvičima, zborovi su kreativno otpjevali svoje pjesme, a u skupinama po razredima, još kreativnije kreirali pjesme o sv. Anđeli kroz glumu, ples, matematičko vrednovanje... ma da vam je samo bilo vidjeti i osjetiti tu toplinu u dvorani koja je ove godine osvanula u posve novom izdanju...

Hvala s. Mihaeli, s. Branislavi, gđi Ireni Gadže-Robinić, Vlatki Ivek, s. Suzani, Janji i Filipu za trud i dolazak... i svima koji su na bilo koji način molitvom i vođenjem skupina pomogli oko ovog susreta...  bilo nas je oko 140 djece i 40 roditelja.

Skupine: 1. »Anđela mirotvorka« (1., 2. i 3. razr.) Anđelo, sv. Anđelo (s. Suzana, Filip Tenko, Ana Zgorelec i Vlatka Ivek)

2. »Anđela hodočasnica« (4., 5. i 6. razr.) Pjesma ljubavi (s. Branislava, Janja Sontor, s. Mihaela, Irena Gadže-Robinić)

3. »Anđela graditeljica zajedništva« (7. i 8. razr. i srednjoškolci) Anđelo, čuj! (s. Damjana)


4. »Anđela odgojiteljica« (odrasli) ( s. Nives)

Na webu Rimske unije na engleskom i francuskom!