Natječaj za zasnivanje radnog odnosa, listopad 2019.

Opširnije...

Vjerska aktivnost - Sveti Franjo, Sovice

Starija odgojna skupina Sovice ugostila je pripravnice vjerskih vrtića u aktivnosti o svetom Franji.

Opširnije...

Prvi zavjeti s. Pie Marije Jurić

Na Veliku Gospu, 15. 8. 2019. u Slavonskom Brodu naša je novakinja s. Pia položila prve zavjete. Radujemo se i pratimo je molitvom na tom putu.

Na SB TV pogledajte izvješće.

Opširnije...

RADIO emisije koje vode uršulinke

Ako želiš DUHOVNU MISAO  za svaku nedjelju poslušaj ovdje a arhiv emisija potraži OVDJE

Radio Marija PUSTITE MALENE K MENI, 24. 6. 2019. emisija U SVEMU ZAHVALJUJTE; ured. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić; gosti u emisiji učenici Katoličke osnovne škole Svete Uršule

Radio Marija PUSTITE MALENE K MENI, 27. 3. 2019. emisija URŠULINE ZVJEZDICE; ured. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić; gosti u emisiji VIšeslav Jaklin, Ladislav Ilčić i članovi zbora

Duhovni obzori – tema: sv. Anđela Merici, utemeljiteljica ss. uršulinki; gošće: gđa Nada, župljanka župe sv. Mihaela u Gračanima i gđa Marina Tomaš, župljanka župe sv. Mateja u Dugavama; Paula Barbarić, odgojiteljica u DV Sv. Anđela Merici;ur. i vod.: s. Gabrijela Hrgić

 

Duhovni obzori – tema: Marijanska svetišta Istre i Kvarnera; ur. i vod.: s. Jasminka Pomper, uršulinka

 

RADIO MARIJA naše EMISIJE potražite na linku OVDJE

 

Opširnije...

Natječaj za odgojitelje, lipanj 2019.

Opširnije...

Završna svečanost »Ježići«

8.06.2019. u 10.00 sati srednja odgojna skupina „Ježići“ imala je završnu svečanost na temu "Što ću biti kad odrastem". Djeca u svojoj ulici susreću ljude različitih zanimanja: policajca, liječnicu, kuhara, glumicu, vatrogasca, pilota, mornara, odgojiteljicu i učiteljicu te svima postavljaju isto pitanje: što im oni predlažu da postanu kad odrastu. Svi im redom odgovaraju da je upravo njihovo zanimanje najbolje. Uz to što se uz raspjevane songove i atraktivne rekvizite upoznaju s raznim zanimanjima, djeca na samom kraju predstave dobivaju odgovor na pitanje: što ću biti kad odrastem? Svoj prekrasan i odličan nastup Ježići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

1.06.2019. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Pčelice“ imala je završnu svečanost. Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu te su dobili prigodne kape diplomiranih članova ove skupine. Podijelili smo i sjećanja na dane provedene u vrtiću, zajedno s dječjim radovima za ovu godinu. Nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Balončići«

Nakon uzbudljivog početnog dijela tjedna, punog događanja, stigao je četvrtak - vrijeme za nastup Balončića sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe. Svoj prekrasan i odličan nastup Balončići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

U subotu, 25. svibnja, održano je već tradicionalno hodočašće Dječjih katoličkih vrtića u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Hodočastila su djeca u pratnji roditelja i odgojiteljica iz tridesetak vrtića.

 

 

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu 2019.

Dana 10.svibnja 2019. djeca starije odgojne skupine " Pčelice " sudjelovala su na 18 Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji se održao na varaždinskom stadionu "Sloboda". Dječja Olimpijada je započela službenim defileom svih prijavljenih natjecatelja iz Dječjih vrtića grada Varaždina, a Olimpijske igre su " otvorene " paljenjem olimpijskog plamena.Zbog lošeg vremena olimpijada je prekinuta i natavljena u ponedjeljak, 20.svibanja.


Opširnije...