Natječaj za odgojitelje, lipanj 2019.

Opširnije...

Završna svečanost »Pčelice«

1.06.2019. u 10.00 sati starija odgojna skupina „Pčelice“ imala je završnu svečanost. Oduševljena publika nagradila ih je velikim pljeskom. Na kraju smo se službeno pozdravili i sa predškolcima koji odlaze u školu te su dobili prigodne kape diplomiranih članova ove skupine. Podijelili smo i sjećanja na dane provedene u vrtiću, zajedno s dječjim radovima za ovu godinu. Nedostajati će oni nama, ali spremni su okrenuti novu stranicu života.

Opširnije...

Završna svečanost »Balončići«

Nakon uzbudljivog početnog dijela tjedna, punog događanja, stigao je četvrtak - vrijeme za nastup Balončića sa programom koji su pripremili za svoje roditelje, djedove i bake, braću i sestre i ostale drage im osobe. Svoj prekrasan i odličan nastup Balončići su zasladili delicijama koje su roditelji priredili.

Opširnije...

Hodočašće našeg vrtića na Mariju Bistricu

U subotu, 25. svibnja, održano je već tradicionalno hodočašće Dječjih katoličkih vrtića u Svetište Majke Božje Bistričke u Mariji Bistrici. Hodočastila su djeca u pratnji roditelja i odgojiteljica iz tridesetak vrtića.

 

 

Opširnije...

Dječja olimpijada u Varaždinu 2019.

Dana 10.svibnja 2019. djeca starije odgojne skupine " Pčelice " sudjelovala su na 18 Olimpijskom festivalu dječjih vrtića koji se održao na varaždinskom stadionu "Sloboda". Dječja Olimpijada je započela službenim defileom svih prijavljenih natjecatelja iz Dječjih vrtića grada Varaždina, a Olimpijske igre su " otvorene " paljenjem olimpijskog plamena.Zbog lošeg vremena olimpijada je prekinuta i natavljena u ponedjeljak, 20.svibanja.


Opširnije...

Majčin dan 2019.

U utorak, 14.05.2019. proslavili smo MAJČIN DAN. Na svetoj misi koju je predslavio prečasni Franjo Biškup molili smo i pjevali za naše mame. Djeca i roditelji starije odgojne skupine izveli su igrokaz „Majčina ljubav“.

Djeca su izradila prekrasne darove za mame, a tate su pripremile zakusku za mame.

Opširnije...

Misa za privatne dječje vrtiće grada Varaždina

U ponedjeljak, 8.04.2019. u 10 sati, u uršulinskoj crkvi okupili su se vrtićanci iz DV Bajka, DV Dječji svijet, DV Panda, DV Vlakić i DV Sveta Uršula te zajedno sa svojim odgojiteljicama i ravnateljicama slavili svetu misu. Euharistijsko slavlje predvodio je prečasni Franjo Biškup. Tema susreta bila je : HVALA ŠTO SAM STVOREN TAKO ČUDESNO.
Kroz pjesmu i likovne radove djeca su pokazala kako su čudesno stvorena.

Opširnije...

Radio emisija na Radio Marija...

Radio Marija PUSTITE MALENE K MENI, 25. 3. 2019. emisija ŽIVOT JE DAR; ured. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić; gosti u emisiji M. Večerić i obitelj Prepelić poslušajte!

Opširnije...

RADIO emisije koje vode uršulinke

Ako želiš DUHOVNU MISAO  za svaku nedjelju poslušaj ovdje a arhiv emisija potraži OVDJE

Radio Marija PUSTITE MALENE K MENI, 25. 3. 2019. emisija ŽIVOT JE DAR; ured. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić; gosti u emisiji M. Večerić i obitelj Prepelić

Duhovni obzori – tema: sv. Anđela Merici, utemeljiteljica ss. uršulinki; gošće: gđa Nada, župljanka župe sv. Mihaela u Gračanima i gđa Marina Tomaš, župljanka župe sv. Mateja u Dugavama; Paula Barbarić, odgojiteljica u DV Sv. Anđela Merici;ur. i vod.: s. Gabrijela Hrgić

Radio Marija ODGOJ ZA IDEALE 14. 1. i nova emisija pod naslovom DRŽITE SE STAROGA PUTA, ALI VODITE NOVI ŽIVOT... o odgoju danas ...  ur. i voditeljica je s. Damjana...

Radio Marija ODGOJ ZA IDEALE 19. 11. i nova emisija pod naslovom MALI ISTRAŽIVAČI... otkrijte što sve djeca znaju ... Paolo i Mihael.... ur. i voditeljica je s. Damjana...

RADIO MARIJA, "ODGOJ ZA IDEALE" i nova emisija 30. 9. Mali nogometaši o Vatrenima! Gosti: vjeroučenici Katoličke oš Svete Uršule iz Varaždina; ur. i vod. s. Damjana Mihaela Barbarić, POSLUŠAJTE!

Duhovni obzori – tema: Marijanska svetišta Istre i Kvarnera; ur. i vod.: s. Jasminka Pomper, uršulinka

 

RADIO MARIJA naše EMISIJE potražite na linku OVDJE

 

Opširnije...

Dan očeva, 2019.

Svečano i veselo smo proslavili Dan očeva!

Opširnije...