Predsjednica gđa Kolinda Grabar-Kitarović u posjeti

Naš Izak, dječak  u vrtiću 'Sv. Anđela Merici' u Zagrebu, jako voli predsjednicu Kolindu i najveća mu je želja bila da ona dođe na proslavu njegovog rođendana... A ponekad se želje i ostvaruju... tako je Izak napisao pismo-pozivnicu i poslao je u Ured predsjednice. Na veliku Izakovu sreću, a iznenađenje svih nas, Predsjednica je na poziv odgovorila i na njeg' se odazvala! Zaista lijepa gesta!

Predsjednica je Izaku darovala velikog medu, a naš vrtić obiljem slatkiša i voća! Mi smo njoj poklonili sliku koja prikazuje veliki balon u obliku srca (zbog našeg mota "Budite povezani vezom ljubavi) koji je izrađen od gumbića - svaki gumbić, jedno dijete! Balon nosi kuću, odnosno naš vrtić, a na krovu kuće je i ispisan moto vrtića! Iz pouzdanih izvora saznajemo da se Predsjednici slika jako svidjela! Bilo je tu još raznih razgovora, cvijeća, dječjih radova, slikovnica... ali je od svega najvažnije da je srce jednog malog dječaka danas veće jer je ispunjeno srećom!

Posjetila je naša draga predsjednica Kolinda Grabar Kitarović i našu zajednicu. Susret je bio kratak, tek od nekoliko minuta, ali dovoljan za srdačan susret i razgovor.
Predsjednici je bilo drago čuti da je izmoljena predsjednica, da se za nju u našoj zajednici molilo i postilo što se čini i danas. U kratkom razgovoru je upoznala našu karizmu koju ova zajednica čini živom i djelotvornom kroz vlastiti apostolat u Dječjem vrtiću "Sveta Anđela Merici". Probala je i delicije naše s. Vjere koja je od ranog jutra pripremala sve najfinije za našu Predsjednicu, a nisu izostala ni medena srca koja je dobila na dar. Zahvalne smo Bogu što je našoj
Domovini darovao tako dobru, pametnu, lijepu, vjernicu, za predsjednicu, i što smo imale čast biti i družiti se s njom u našem domu.